طراحی وبسایت - سئو سایت - خرید بک لینک

سئو روشی برای بهینه سازی سایت شما برای موتورهای جستجو برای بدست آوردن بهترین رتبه در بین سایت ها می باشد.

طراحی وبسایت - سئو سایت - خرید بک لینک

سئو روشی برای بهینه سازی سایت شما برای موتورهای جستجو برای بدست آوردن بهترین رتبه در بین سایت ها می باشد.

برچسب ها در وب سایت شما برای سئو

برچسب گذاری در سئو

تگینگ یا برچسپ گذاری

توصیه می کنم با تکرار و اصرار بیش از حد در استفاده از تگ، امتیاز استفاده از آن را به هدر ندهید. اجازه دهید این راه کار واقعا به شما کمک کند. اجازه دهید و زیبا بماند. اگر سایت شما قابلیت تگینگ دارد، می توانید عبارت های کلیدی مهم خود را متناسب با متن هر صفحه به صورت تگ (Tag)، تعریف کنید.

برخی از این تگها می توانند صورت دیگر یک عبارت باشد که در بعضی موارد به اشتباه (و به وفور) جست وجو می شود. حال با نمایش تگها در جایی از سایت(با زیر هر نوشته) به موتورهای جست و جو اجازه میدهید نتایج مرتبط با هر تگ را به عنوان یک صفحه جدید در سایت شما بخواند. این صفحه بعد از بایگانی شدن، با آن تگها قابل جست وجو خواهد بود.

تعداد تگها

تعداد تگها باید متناسب با سایت باشد. در سایتی که میزان تولید محتوا بالاست تعداد تگها هم می تواند زیاد باشد. تگینک را به درستی استفاده کنید. به عبارت دیگر تگینگ برای این منظور به سایت اضافه نشود که رتبه های سایت افزایش یابد، بلکه تگ باید در سایت و ساختار آن جایگاه داشته باشد تا گره گشای کاربر واقعی باشد. همواره تلاش کنید از آن در بهینه ترین حالت استفاده کنید.

باز هم تاکید می کنم از این روش درست استفاده کنید. اگر نوشته ای دیدید که تنها چهار خط دارد اما هشت خط تگ زیرش ردیف شده است، زنگ خطر را به صدا در بیاورید و هر چه زودتر جلوی آن مدیر سایت یا بلاگر را بگیرید. او یا از چاهی که برای خودش کنده است خبر ندارد یا اوردوز شده است.

برچسب گذاری در سئو سایت

تعریف برچسپ گذاری به زبان دیگر

هر نوشته ای یک یا چند موضوع مهم دارد که می توان آنها را با یک یا چند کلمه بیان کرد. به این کلمات برچسپ باتگ گفته می شود. هر کاربر می تواند برای نوشته ای که می خواند یا می نویسد برچسپ تعریف کند و محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. در واقع تفاوت دیدگاه های کاربران باعث می شود یک نوشته برچسپ های مختلف بخورد و این زیبایی "وب" است. با این حال کاربران باریک سنج به نوشته ها برچسپ های دقیق می زنند و عموما از برچسپ هایی با مفهوم بسیار کلی و عام پرهیز می کنند.

مثال برای یرچسب گذاری مناسب

"سونی تلویزیون گوگل را معرفی کرد. حدود پنج ماه پیش گوگل از ساخت تلویزیون اش با همکاری سونی خبر داد و قرار بود نخستین تلویزیون اینترنتی دنیا در پاییز توسط سونی ارایه شود. سرانجام شب گذشته شرکت سونی تلویزیون اینترنتی گوگل را رسما در نیویورک معرفی کرد. تا از هفته آینده بتوانید تلویزیون، اینترنت و اندروید را یکجا داشته باشید. تلویزیون گوگل به صورت ....

تلویزیون ها یک حالت کارکرد همزمان دوگانه هم دارند که می توانید برای مثال در بخشی از نمایشگر فیلم تماشا کنید و از بخشی دیگر توییت کنید. این تلویزیون ها دارای یک کنترل از راه دور جدید و عجیب هم هستند که سونی آن را اختراع کرده است. این کنترل به گونه ای طراحی شده که هم برای کنترل تلویزیون استفاده شود و هم بتوانید از طریق آن وب گردی کنید با تلفن اندروییدی تان را کنترل کنید. تلویزیون گوگل از هفته آینده به بازار ارایه خواهند شد."

برچسب گذاری در سایت

تحلیل مثال ذکر شده

برای این خبر برچسپ های همکاری سونی و گوگل"، "تلویزیون گوگل" و "تلویزیون اینترنتی گوگل" را انتخاب می کنم. اگر کسی روی این برچسپ ها کلیک کند و به این خبر مراجعه نماید مایوس نمی شود زیرا خبر کاملا مرتبط با برچسپ ها است. تعریف برچسپ ها به صورت گوگل، سونی، اندروید، تلویزیون، نمایشگر، فیلم، اختراع، وب گردی، هفته آینده، پاییز، شب گذشته، اینترنت، کارکرد همزمان دوگانه و ... هر چند که کلمات انتخاب شده دقیقا در متن خبر آمده اند، روش مناسبی نیست و خوانندگان را مایوس می کنید.

این خبر دقیقا درباره گوگل نیست؛ به طور دقیق درباره تلویزیون اینترنتی گوگل است. دقیقا در باره سونی نیست؛ به طور دقیق درباره همکاری سونی و گوگل است.

اصلا درباره پاییز نیست؛ کلمه پاییز تنها در آن استفاده شده است.

اگر قرار بود برای این نوشته تنها یک برچسپ تعریف شود، همانا انتخابم "تلویزیون اینترنتی گوگل" خواهد بود. به طور کلی بهتر آن است که تعداد برچسپ ها به حداکثر ۷ مورد محدود شود و در اغلب موارد ۳ مورد کافی است.

منبع: بک لینک

پارامترها برای سئو عالی سایت شما

پارامترها و سیگنال های موتورهای جستجو

همیشه این سؤال پرسیده می شود که پارامترهای مورد توجه موتورهای جست و جو چیست؟ پاسخ این سؤال برای هر موتور جست و جو متفاوت خواهد بود. در ادامه فهرستی از پارامترهای عمومی و مهم برای همه موتورهای جست و جو آمده است. سئو بسیار بر تجربه استوار است بنابراین مطالعه نتایج بررسی های مختلف خالی از فایده نیست.

به طور کلی دو گروه پارامتر بر رتبه ها موثر اند: پارامترهای داخل سایت(کد، متن، عنوانها، لینک های داخلی و ...) و پارامترهای خارج از سایت(حضور در شبکه های اجتماعی، لینک از سایت های معتبر، ...).

توجه : لینک به، یعنی لینک به مقصد سایت یا صفحه و لینک از، یعنی لینک از مبدا سایت یا صفحه.

پارامترها و سیگنال ها برای سئو سایت

پارامترها و سیگنالهای موتورهای جستجو

  • بودن کلمات کلیدی در عنوان صفحه، یعنی محتوای Title
  • بودن کلمان کلیدی در نام دامنه سایت
  • بودن کلمات کلیدی در متن لینک های به سایت.
  • پیج رنک سایت
  • بودن کلمات کلیدی در مسیر دسترسی به صفحه، یعنی نام فایل و پوشه ها.
  • بودن کلمات کلیدی در برچسب های Hn، به ویژه H1 و H2
  • بودن کلمات کلیدی در متن لینک های داخل صفحات
  • چگالی کلمات کلیدی در متن صفحه.
  • بودن مترادف و هم ریشه های کلمات کلیدی در متن. مانند Iran, Persia و Travel ,Traveling.
  • بودن کلمات کلیدی در یک سوم بالایی متن صفحه
  • بودن کلمات کلیدی در ALT، به ویژه زمانی که تصویر به جایی لینک شده باشد.
  • کلمات کلیدی به صورت بولد، ایتالیک، زیر خط و در رنگ و سایز مختلف.
  • تعداد لینک های به صفحه
  • پیج رنک صفحات لینک دهنده .
  • تعداد صفحات سایت
  • ساختار سایت. دسترسی به صفحات در آن ساده است یا پیچیده؟
  • مرتبط بودن موضوع فعالیت دو صفحه لینک دهنده و لینک گیرنده.
  • میزان افرادی که بعد از جست و جوی یک عبارت به سایت مراجعه می کنند.
  • مرتبط بودن کلمات جست وجو شده با موضوع اصلی سایت.
  • میزان به روز رسانی مطالب سایت و افزوده شدن محتوای جدید.
  • یکتا بودن عنوان و محتوای Meta Description برای هر صفحه سایت.
  • عمر دومین
  • عمر صفحه TLD: برخی پسوندها اعتبار بیشتری دارند. به نظر شما کدام معتبرتر است
  • میزبان سایت و IP آن
  • عمر لینک های به صفحه.
  • تعداد لینک های موجود در صفحه لینک دهنده. هر چه کمتر، بهتر.
  • زمان بارگذاری سایت میزان در دسترس بودن سرور سایت. بالای ۹۹٪، بهتر است.
  • تعداد لینک های از صفحه.
  • استفاده از محتوای تکراری سایر سایتها. تاثیر منفی دارد.
  • همسایه بد یا لینک به سایت های بد. تأثیر منفی دارد.

پارامترها و سیگنال ها برای سئو

دقت کنید که پارامترهای مورد توجه(به قول گوگل سیگنال ها در طول زمان دستخوش تغییر می گردد. در سال 2015 گروهی از زبده ترین متخصصان سئو ده پارامتر مهم و دارای تأثیر مثبت را به صورت زیر معرفی کرده اند:

  • بودن کلمات کلیدی در عنوان صفحه. یعنی Title.
  • بودن کلمات کلیدی در متن لینک های به صفحه محبوبیت عمومی سایت
  • عمر سایت
  • محبویت صفحه در خود سایت
  • مرتبط بودن موضوعی صفحه لینک دهنده با عبارت جست وجو شده.
  • محبوبیت سایت در حوزه تخصصی خود: لینک های به سایت از سایت های با موضوع فعالیت مشابه یا مرتبط.
  •  استفاده از کلمات کلیدی در متن صفحه.
  • محبوبیت عمومی سایت لینک دهنده.
  • مرتبط بودن موضوعی صفحات مبدأ و مقصد لینک.

منبع: بک لینک

لینک ها و سئو

لینک ها و سئو سایت

بهینه سازی سایت دو گزینه را مورد توجه قرار می دهد، بهینه سازی پارامترهای درون سایت و بهینه سازی پارامترهای بیرون سایت. پارامترهای درون سایت نام دامنه، عنوان صفحات، متن صفحات و کلیه موارد دیگری را که درون خود سایت است، شامل می شود. پارامترهای بیرونی، کلیه موارد دیگری است که خارج از سایت به کمک آن می ایند نظیر بهینه سازی متن لینک هایی که به سایت می شود.

برای بالا بردن کیفیت لینک های ورودی، سایت خود را حتما در فهرست های مهم ثبت کنید. در فیس بوک و گوگل پلاس و توئیتر و بقیه شبکه های اجتماعی فعال باشید. دریافت لینک از سایت های محبوب، فوق العاده مهم است.

محتوای سایت

محتوایی مرتبط با محتوای سایت شما دارد. خود آن سایت لینک های ورودی زیادی از سایت های محبوب دیگر دارد.این گونه لینک ها هم در رتبه سایت مؤثرند و هم این که بیننده واقعی روانه سایت تان می کنند. فرض کنید که ۸۰ درصد ترافیک سایت تان از طریق موتورهای جست وجو فراهم می شود. حال اگر اتفاقی بیفتد و بر اثر تغییر سیستم رتبه بندی، رتبه های سایت شما همانند یک صخره سقوط کند و تمام ترافیک ناشی از رتبه ها را از دست دهید، چه میشود؟ هنوز هم بینندگان به سایت شما مراجعه می کنند زیرا شما در سایت های محبوب لینکهایی دارید که بیننده به سایت تان سرازیر می کنند.

موتور جست وجو متن را می خواند و لینک را دنبال می کند. پس کاری کنید که همه متن های سایت شما را به سادگی بخواند و هر چه بیشتر به کمک لینک ها از سایتهای مرتبط دیگر به سایت شما مراجعه کند.

اگر شما سایتی پر محتوا و مفید داشته باشید چرا دیگران به سایت تان لینک نکنند. آنها از این که توانسته اند به بینندگان خود سایتی مفید معرفی کنند، حتما دلشاد خواهند بود. باور کنید مشکل حل نشده است. شما باید این مدیران را برای لینک دادن قانع کنید.

اهمیت و کیفیت لینک ها:

علاوه بر تعداد لینکها، اهمیت و کیفیت آنها هم مورد توجه قرار می گیرد. بنابراین لازم است با دو مفهوم با کیفیت و مهم به خوبی آشنا باشیم یک لینک با کیفیت، لینکی است که بین دو صفحه با زمینه فعالیت مشابه قرار دارد. یک لینک مهم، لینکی است که از یک سایت مهم می آید و یک سایت مهم نیز سایتی است که خود لینکهای ورودی زیادی دارد.

لینک ها و بهینه سازی سایت

لینک ها:

لینکهای تبادلی

این پیوندها با توافق مدیران سایت ها متولد می شوند، به این صورت که در سایت به طور متقابل به هم لینک می کنند.

رایگان برای همه

سایتی است که هر کس می تواند به طور رایگان از آن به سایت خود لینک کند. در واقع این گونه سایتها صفحاتی دارند که از آن فقط به صفحات دیگر لینک کرده اند. با اضافه شدن هر لینک جدید، آخرین لینک معرفی شده در ابتدای صفحه قرار می گیرد. چون افراد بسیاری این کار را انجام میدهند، لینک های ابتدای صفحه به تدریج به انتهای صفحه می رسند و سپس حذف می شوند.

تصور بر این است که اگر موتورهای جست و جو این لینک ها را بیابند، در رتبه بندی سایتهای مورد نظر مؤثر است. اما این موضوع هنوز ثابت نشده است و به تازگی گوگل بسیاری از این سایت ها را از بایگانی اش حذف کرد. موتورهای جست و جو از صفحاتی که تنها به سایت های بسیاری لینک کرده اند و خود لینک های ورودی کمی دارند، صرف نظر می کنند. این گونه لینکها اگر هم تأثیر داشته باشند، بسیار ناچیز است.

در دنیای وب، یک لینک را معادل یک رای از دهنده لینک به گیرنده آن می دانند. در دنیای واقعی هم رای دادن به همین گونه است. اما آیا شما فردی را که به همه رای می دهد، قبول دارید؟ این سایت ها به هرگونه صفحه ای لینک میدهند: شخصی، ورزشی، علمی، سیاسی و ... بنابراین کیفیتی ندارند.

سرویس های تبادل لینک

 سرویسهایی وجود دارند که به کمک آنها، اعضای شان به یکدیگر لینک می کنند. شما در سایت تان چند صفحه می سازید و به سایتهای دیگران لینک می کنید و در عوض آنها هم در سایت های خود صفحه ای می سازند و به سایت شما لینک می کنند.

لینک ها و سئو

فراهم کردن محتوای مناسب

شاید تعجب کنید. اما این کار اول شما باید باشد. محتوای مناسب یک سایت در افزایش محبوبیت آن بسیار مؤثر است. یکی از راههای جلب اعتماد بینندگان سایت ها، کمک به آنها در یافتن سایر سایت های مناسب است. اگر سایت تان محتوای مناسبی داشته باشد، بدون این که متوجه شوید، مدیران سایتهای دیگر به شما لینک می کنند. آنها از این کار هدفی دارند: بینندگان عزیز، ما را دوست بدارید از این که سایت های مناسبی را به شما معرفی می کنیم. البته همه نیز تا این حد فرهیخته نیستند. بسیاری از وبلاگ ها و سایت های کوچک تنها دوست دارند به سایت های دیگر لینک کنند و دلایل دیگری برای این کار دارند. دلایلی که بعضا پیش پا افتاده به نظر می رسند. دلایل هر چه باشد، نتیجه به نفع شماست.

بازدید از سایت های دیگر

به همه این سایت ها باید سر بزنید، در می یابید که بعضی از آنها با این که بالاتر از شما بوده اند اما واقعا واژه های کلیدی دیگری را مد نظر داشته اند و بنابراین می توانید از آنها درخواست تبادل لینک کنید. بعد از آن که تمام سایت های مناسب برای تبادل لینک را یافتید، آدرس تماس با آنها را هم بیابید. حال به این نکته فکر کنید که چرا آنها باید به شما لینک کنند، سایت شما چه جذابیت هایی برای آنها دارد. حضور در شبکه های اجتماعی و جاهایی که آنها حضور دارند را نیز بررسی کنید.

شما باید صفحه پیوندهای سایت خود را طراحی نمایید. به آن از صفحات دیگر سایت خود لینک کنید و اجازه دهید توسط موتورهای جست و جو خوانده شود. با تغییرات جدیدی که گوگل با پنگوئن اش آورد گفته می شود تاثیر این صفحات کم شده است. امام من چنین اعتقادی ندارم تا زمانیکه شما با سایت های مشابه با حوزه کاری خود در تماس این این کار را بکنید. حداقل فایلده اش این است که بینندگانی به سایت شما می آیند.

نوشتن مقاله

 مقالاتی در زمینه موضوع فعالیت سایت تان بنویسید یا تهیه کنید. آنها را منتشر کنید و برای دیگران هم ارسال نمایید. به آنها این اجازه را بدهید که بتوانند آن مقالات را در سایت شان منتشر کنند اما از آنها بخواهید که در پایان این مقالات یک لینک به سایت شما قرار دهند. این امکان را فراهم کنید تا مقالات از شبکه های اجتماعی سر در بیاورند. سایت های زیادی نیز وجود دارند که می توانید مقالات خود را در آنها به رایگان منتشر کنید. گفتم تهیه کنید، درست گفتم!. سایتهای مرجع رایگانی وجود دارند که می توانید به کمک آنها مقاله ی جدیدی بنویسید. اگر وقت ندارید، هزینه کنید. بسیاری از بلاگرها با کمال میلی برای شما می نویسند و به راحتی مقاله شما را در سایتها و وبلاگها دوستان بسیار خود قرار می دهند.

منبع: بک لینک

 

لینک ها و سئو

لینک ها و سئو سایت

بهینه سازی سایت دو گزینه را مورد توجه قرار می دهد، بهینه سازی پارامترهای درون سایت و بهینه سازی پارامترهای بیرون سایت. پارامترهای درون سایت نام دامنه، عنوان صفحات، متن صفحات و کلیه موارد دیگری را که درون خود سایت است، شامل می شود. پارامترهای بیرونی، کلیه موارد دیگری است که خارج از سایت به کمک آن می ایند نظیر بهینه سازی متن لینک هایی که به سایت می شود.

برای بالا بردن کیفیت لینک های ورودی، سایت خود را حتما در فهرست های مهم ثبت کنید. در فیس بوک و گوگل پلاس و توئیتر و بقیه شبکه های اجتماعی فعال باشید. دریافت لینک از سایت های محبوب، فوق العاده مهم است.

محتوای سایت

محتوایی مرتبط با محتوای سایت شما دارد. خود آن سایت لینک های ورودی زیادی از سایت های محبوب دیگر دارد.این گونه لینک ها هم در رتبه سایت مؤثرند و هم این که بیننده واقعی روانه سایت تان می کنند. فرض کنید که ۸۰ درصد ترافیک سایت تان از طریق موتورهای جست وجو فراهم می شود. حال اگر اتفاقی بیفتد و بر اثر تغییر سیستم رتبه بندی، رتبه های سایت شما همانند یک صخره سقوط کند و تمام ترافیک ناشی از رتبه ها را از دست دهید، چه میشود؟ هنوز هم بینندگان به سایت شما مراجعه می کنند زیرا شما در سایت های محبوب لینکهایی دارید که بیننده به سایت تان سرازیر می کنند.

موتور جست وجو متن را می خواند و لینک را دنبال می کند. پس کاری کنید که همه متن های سایت شما را به سادگی بخواند و هر چه بیشتر به کمک لینک ها از سایتهای مرتبط دیگر به سایت شما مراجعه کند.

اگر شما سایتی پر محتوا و مفید داشته باشید چرا دیگران به سایت تان لینک نکنند. آنها از این که توانسته اند به بینندگان خود سایتی مفید معرفی کنند، حتما دلشاد خواهند بود. باور کنید مشکل حل نشده است. شما باید این مدیران را برای لینک دادن قانع کنید.

اهمیت و کیفیت لینک ها:

علاوه بر تعداد لینکها، اهمیت و کیفیت آنها هم مورد توجه قرار می گیرد. بنابراین لازم است با دو مفهوم با کیفیت و مهم به خوبی آشنا باشیم یک لینک با کیفیت، لینکی است که بین دو صفحه با زمینه فعالیت مشابه قرار دارد. یک لینک مهم، لینکی است که از یک سایت مهم می آید و یک سایت مهم نیز سایتی است که خود لینکهای ورودی زیادی دارد.

لینک ها و بهینه سازی سایت

لینک ها:

لینکهای تبادلی

این پیوندها با توافق مدیران سایت ها متولد می شوند، به این صورت که در سایت به طور متقابل به هم لینک می کنند.

رایگان برای همه

سایتی است که هر کس می تواند به طور رایگان از آن به سایت خود لینک کند. در واقع این گونه سایتها صفحاتی دارند که از آن فقط به صفحات دیگر لینک کرده اند. با اضافه شدن هر لینک جدید، آخرین لینک معرفی شده در ابتدای صفحه قرار می گیرد. چون افراد بسیاری این کار را انجام میدهند، لینک های ابتدای صفحه به تدریج به انتهای صفحه می رسند و سپس حذف می شوند.

تصور بر این است که اگر موتورهای جست و جو این لینک ها را بیابند، در رتبه بندی سایتهای مورد نظر مؤثر است. اما این موضوع هنوز ثابت نشده است و به تازگی گوگل بسیاری از این سایت ها را از بایگانی اش حذف کرد. موتورهای جست و جو از صفحاتی که تنها به سایت های بسیاری لینک کرده اند و خود لینک های ورودی کمی دارند، صرف نظر می کنند. این گونه لینکها اگر هم تأثیر داشته باشند، بسیار ناچیز است.

در دنیای وب، یک لینک را معادل یک رای از دهنده لینک به گیرنده آن می دانند. در دنیای واقعی هم رای دادن به همین گونه است. اما آیا شما فردی را که به همه رای می دهد، قبول دارید؟ این سایت ها به هرگونه صفحه ای لینک میدهند: شخصی، ورزشی، علمی، سیاسی و ... بنابراین کیفیتی ندارند.

سرویس های تبادل لینک

 سرویسهایی وجود دارند که به کمک آنها، اعضای شان به یکدیگر لینک می کنند. شما در سایت تان چند صفحه می سازید و به سایتهای دیگران لینک می کنید و در عوض آنها هم در سایت های خود صفحه ای می سازند و به سایت شما لینک می کنند.

لینک ها و سئو

فراهم کردن محتوای مناسب

شاید تعجب کنید. اما این کار اول شما باید باشد. محتوای مناسب یک سایت در افزایش محبوبیت آن بسیار مؤثر است. یکی از راههای جلب اعتماد بینندگان سایت ها، کمک به آنها در یافتن سایر سایت های مناسب است. اگر سایت تان محتوای مناسبی داشته باشد، بدون این که متوجه شوید، مدیران سایتهای دیگر به شما لینک می کنند. آنها از این کار هدفی دارند: بینندگان عزیز، ما را دوست بدارید از این که سایت های مناسبی را به شما معرفی می کنیم. البته همه نیز تا این حد فرهیخته نیستند. بسیاری از وبلاگ ها و سایت های کوچک تنها دوست دارند به سایت های دیگر لینک کنند و دلایل دیگری برای این کار دارند. دلایلی که بعضا پیش پا افتاده به نظر می رسند. دلایل هر چه باشد، نتیجه به نفع شماست.

بازدید از سایت های دیگر

به همه این سایت ها باید سر بزنید، در می یابید که بعضی از آنها با این که بالاتر از شما بوده اند اما واقعا واژه های کلیدی دیگری را مد نظر داشته اند و بنابراین می توانید از آنها درخواست تبادل لینک کنید. بعد از آن که تمام سایت های مناسب برای تبادل لینک را یافتید، آدرس تماس با آنها را هم بیابید. حال به این نکته فکر کنید که چرا آنها باید به شما لینک کنند، سایت شما چه جذابیت هایی برای آنها دارد. حضور در شبکه های اجتماعی و جاهایی که آنها حضور دارند را نیز بررسی کنید.

شما باید صفحه پیوندهای سایت خود را طراحی نمایید. به آن از صفحات دیگر سایت خود لینک کنید و اجازه دهید توسط موتورهای جست و جو خوانده شود. با تغییرات جدیدی که گوگل با پنگوئن اش آورد گفته می شود تاثیر این صفحات کم شده است. امام من چنین اعتقادی ندارم تا زمانیکه شما با سایت های مشابه با حوزه کاری خود در تماس این این کار را بکنید. حداقل فایلده اش این است که بینندگانی به سایت شما می آیند.

نوشتن مقاله

 مقالاتی در زمینه موضوع فعالیت سایت تان بنویسید یا تهیه کنید. آنها را منتشر کنید و برای دیگران هم ارسال نمایید. به آنها این اجازه را بدهید که بتوانند آن مقالات را در سایت شان منتشر کنند اما از آنها بخواهید که در پایان این مقالات یک لینک به سایت شما قرار دهند. این امکان را فراهم کنید تا مقالات از شبکه های اجتماعی سر در بیاورند. سایت های زیادی نیز وجود دارند که می توانید مقالات خود را در آنها به رایگان منتشر کنید. گفتم تهیه کنید، درست گفتم!. سایتهای مرجع رایگانی وجود دارند که می توانید به کمک آنها مقاله ی جدیدی بنویسید. اگر وقت ندارید، هزینه کنید. بسیاری از بلاگرها با کمال میلی برای شما می نویسند و به راحتی مقاله شما را در سایتها و وبلاگها دوستان بسیار خود قرار می دهند.

منبع: بک لینک

 

اهمیت پیوندها برای موتورهای جستجوگر در سئو سایت

پیوند و متن لینک

تنها دست یابی به رتبه های بالا کافی نیست. برای عملکرد بهتر شما باید جست وجوگران را متقاعد کنید که لینک شما را در نتایج جست و جو کلیک کنند، بعد از مراجعه به سایت از شما خرید کنند یا در خبرنامه شما عضو شوند و... بعد از مراجعه کاربران به سایت دوست دارید آنها چه کاری را انجام دهند؟ فرمی را پر کنند؟ به شما زنگ بزنند؟ کالایی را سفارش دهند؟

یک صفحه بهینه سازی شده تنها برای راضی کردن موتورهای جست و جو بهینه سازی نمی شود بلکه باید کاربران صفحه را هم راضی کند و آنها را به انجام دادن کاری در سایت ترغیب نماید. یکی از بهترین راههای انجام این امر استفاده درست از پیوندهاست.

اهمیت متن لینک و کلمات برای موتورهای جستجو

متن لینک و کلمات دور و بر آن از دیدگاه موتور جست و جو مهم است زیرا شما هیچ گاه به صفحات غیر مهم و کم اهمیت لینک نمیدهید (البته اگر تا الان لینک میدادید، از این به بعد این کار را نکنید!). کاربران سایت به خوبی می دانند که کلمات لینک شده به صفحه ای می رود که خود آن کلمات در متن آن صفحه وجود دارد. کلمات متن لینک در واقع مقصد لینک را توضیح میدهند. حتما واژه Click Here را در صفحات بسیاری دیده اید. لینکی با کلمات یاد شده در متن آن در واقع چنین می نماید که به صفحه ای می رود که در باره Click Here اطلاعاتی دارد! خود قضاوت کنید که کدام مورد زیر منطقی تر است؟

<a href="index.html" >Learn More</a>

<a href="index.html" >Learn more about Iran</a>

پیوند و سئو سایت

پیوند در واقع یک پل ارتباطی بین دو صفحه است. وجود کلمات کلیدی در متن لینک واقعا مهم است. اهمیت این گونه متن ها با مثال زیر بررسی می شود.

فردی درون ساختمانی متروک است که دو درب خروجی دارد. او می خواهد به حیاط ساختمان برود. هر دو درب یاد شده به حیاط ختم می شوند، اما وی از این موضوع اطلاعی ندارد! روی یکی از دربها نوشته شده است: "فشار دهید و بر روی درب دوم نوشته شده است: "به سوی حیاط". این فرد برای رفتن به حیاط از کدام یک استفاده می کند؟ شما هم موافقید که اگر او واقعا بخواهد به حیاط برود، حتما از درب دوم استفاده می کند!

پیوندهایی که درباره مقصد خود توضیح می دهند، به عبارت دیگر پیوندهایی که در متن پیوند آنها، کلمات کلیدی وجود دارد، بسیار مورد توجه موتورهای جست وجوگر می باشند. بنابراین در نوشتن متن صفحات به کمک پیوندها کلمات کلیدی خود را به صفحات مرتبط لینک کنید.

پیوند و متن لینک سایت

محبوبیت در پیوندها

محبوبیت در پیوندها  یکی از پارامترهای بسیار مهم و مورد توجه موتورهای جست و جو است. شما به عنوان دارنده ی یک سایت توانایی ایجاد هرگونه تغییری در محتوای سایت تان به منظور کسب رتبه های بالاتر را دارید. اما زمانی که سعی در بهبودی وضعیت سایت تان در میزان محبوبیت دارید، اوضاع بسیار فرق می کند. اکنون شما با سایت های دیگران رو به رو هستد و نمی توانید به راحتی اوضاع را به نفع خود تغییر دهید. آنها اگر بخواهند به شما لینک میدهند و اگر نخواهند، کاری از دست شما ساخته نیست.

شاید بتوانید مدیران بسیاری را متقاعد کنید تا با یکدیگر لینک معاوضه کنید اما به این نتیجه خواهید رسید که بعضی از آنها متقاعد شدنی نیستند. اما امروزه خوشبختانه برای متقاعد کردن آنها لزوما مجبور به نامه فرستادن (ایمیل) نیستید. اگر در شبکه های اجتماعی حضور مناسبی داشته باشید سایت شما مورد توجه قرار می گیرد. شاید شما نتوانید مدیر سایت الف را متقاعد کنید اما دوست وی می تواند. دوستی که در فیس بوک یا گوگل پلاس سایت شما را دیده است.

علاوه بر تعداد لینکها، اهمیت و کیفیت آنها هم مورد توجه قرار می گیرد. بنابراین لازم است با دو مفهوم با کیفیت و مهم به خوبی آشنا باشیم یک لینک با کیفیت، لینکی است که بین دو صفحه با زمینه فعالیت مشابه قرار دارد. یک لینک مهم، لینکی است که از یک سایت مهم می آید و یک سایت مهم نیز سایتی است که خود لینکهای ورودی زیادی دارد.

منبع: بک لینک